Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
335
Segítene valaki?
Állócsigával 40 kg terhet akarunk felemelni 6 m magasságig. Mekkora erőt kell kifejtenünk,
mennyi munkát végzünk?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
F=G=m·g=40·10=400N
W=F·h=400·6=2400J=2,4kJ
0