Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika!

Főoldal » Középiskola » Fizika
270
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1

Ha 80 %-át elveszti, akkor marad a 20 % mindkét töltésnél.

`F_1` = `k*(Q_1*Q_2)/r^2`

`F_2` = `k*(0.2*Q_1*0.2*Q_2)/r^2` = `0.04*ubrace(k*(Q_1*Q_2)/r^2)_(F_1)` = `0.04*F_1`
0