Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
382
Írjuk fel annak az egyenesnek az egyenletet, mely áthalad a 4x+y=1 és 3x+2y=7 egyenletű egyenesek metszéspontján, és merőleges a 4x-7y=11 egyenletű egyenesre!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

4x + 7y = 31
0