Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi segítsetek kérlek! (11. osztály, gráfok)

Főoldal » Középiskola » Matematika
440
Nem voltam amikor ezt vettük és hétfőre kéne... Légyszi segísten valaki!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
1-eshez és a 2-eshez csatolok majd képet.
3.) A feladatokat= 5*4*3*2*1 féle különböző sorrendben lehet megoldani = 120, tehát az állítás igaz.
4.)
a) hamis, mert 0 lehet akár az első számjegy és akkor a keletkező szám csak 5 jegyű lesz (példa rá: 032561)
b)
Mivel nem kezdődhet 0-val, ezért: 9*10*10*10*10*10*10=9*10⁵=900.000
c) 10⁶=1.000.000
d) 26*26=676
e) 10⁶*26²=676.000.000, lehet
0

Csatoltam képet.
0