Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6 osztály

Főoldal » Középiskola » Matematika
367
Egy család havi jövedelme 3600lej ,amit a következő módon osztanak be .28% ot fordítanak a lakás karbantartására (fűtés. Víz. Arám.stb;) 32% ot a szükséges élelmiszerekre .6% ot a koszalitasra .20% ot ruházatra. 10% ot szórakozásra. Készíts egy kordiagramot az adatok szerint .majd határozd meg .marad e a családnak spórolt pénze, és ha igen .Szamisd ki az összeget.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Nekiálltam
1

Csatoltam képet.
1

32/100*360=115,2⁰
6/100*360=21,6⁰
28/100*360=100,8⁰
10/100*360=36⁰
20/100*360=72⁰
Spórolt: 4/100*360=14,4⁰
1