Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
513
2x + 5y = 1 és 2x - y = - 5
5x - 2y = 10 és 2x + y = 13 egyenletrendszereket old meg az egyenlő együtthatók módszerével!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matek.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0