Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
340
Légyszíves segítsetek a 11 b)-től
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
11.b) összeadod a harmadik tagtól a hetedik tagig a számokat: 6+6+10+5+1= számold ki!!!
11.c) kiszámold a 7 szám átlagát: (3+4+6+6+10+5+1)/7= 35/7=5
11.d) 35-5=30
11.e) (3-5)+(4-5)+(6-5)+(6-5)+(10-5)+(5-5)+(1-5)= számold ki!!!
11.f) (3-5)²+(4-5)²+(6-5)²+(6-5)²+(10-5)²+(5-5)²+(1-5)²= számold ki!!!

Középiskola 10. osztály. A szórást is ki lehetne számolni.
1