Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Térfogat/felszín

Főoldal » Középiskola » Matematika
334
segítséget szeretnék kérni nem nagyon értem mit kell csinálni
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Tudjuk, hogy
térfogat= az egy csúcsba futó élek szorzata azaz
V = a*b*c
a= 24
b=45
c= 24
V= 24*24*45 = 25920cm³= 25,92dm³

Ha 1 dm³ fa 0,65 kg (0,65kg/dm³)
Akkor 25,92 dm³ 0,65*25,92kg = 16,848 kg
0