Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni?? nagyon sürgös lene

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1306
Végezd el a számolásokat, ügyelj a sorrendre!
5 – ( -1,5) + (-4)*( -2)=
( 34,6 – 15,73) * 12=
364-nek a 3/14-ed része=
45,347*100 – 3456:100=
sorold fel és add össze az egyjegyű prímszámokat: …………………
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0