Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika! Mértékváltás!

Főoldal » Középiskola » Matematika
471
1, feladat: 0,63 dm^3 = ...... mm^3=61...=610...

2. felatat: a, 5,6 ha=560...=... km^2
b, 2500 dm^2=250.000...=......m^2
c, 156.000 cm^2= .....dm^2=15,6...
d, 56 km^=5600....= 56.000.000 ...
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika, átválás
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
1