Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS !!! Kérlek gyorsan segítsen valaki. Ezt ma le kell adnom:( és nagyon nem értem.

Főoldal » Középiskola » Matematika
364
Egy háromszög oldalai 13, 17, és 20 cm hosszúak. Egy hozzá hasonló háromszög kerülete 80 cm. Mekkorák az oldalai?

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
80:(13+17+20)=8/5

8/5 * 13 = 20,8
8/5 * 17 = 27,2
8/5 * 20 = 32
0