Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértani sorozat elemeinek összege

Főoldal » Középiskola » Matematika
479
Sziasztok!
Az alábbi feladathoz kérnék segítséget:

a₅ = -12
a₁₀ = 12
S₂₀= ?

Részletezve!

Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Mértani sorozat
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
0