Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika sos

Főoldal » Középiskola » Matematika
467
Határozd meg az a, b, c és d értékét, és írd a megfelelő helyre!

a) a=0,34+1,58 b) b= 23,5 – 7,64 c) c= -8 -(-6)

d) d * 5= 15
a=.......... b=.......... c=.......... d=.........

A fenti eredmények ismeretében határozd meg az e és f értékét! Írd le a számolás menetét is!

e = 6a + 3c e = .......

f= 4b – 5c f=.......
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a = 1,92
b = 15,86
c = -2
d = 3

e = 6*1,92 + 3*(-2) = 11,52 - 6 = 5,52
f = 4*15,86 - 5*(-2) = 63,44 + 10 = 73,44
1