Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon sűrgős !Segítsetek :(

Főoldal » Középiskola » Matematika
565
Képet küldtem ezeket kell megcsináljam.Előre is köszönöm annak aki segít
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
12.=4
1

10.
0,0104717841
1

11.b

Log2 (3-×)

X=0
Mert log2=0.3........
Nem kell ki vonni belőle semmit
0