Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lecke

Főoldal » Középiskola » Matematika
435
Valaki tudna segíteni ebben!? Köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
25 cm * 40 cm * 60 cm = 2,5 dm * 4 dm * 6 dm
Térfogat (V) = 2,5*4*6 = 60 dm3.
Tehát 60 liter víz fér bele.

50 m * 15 m * 3 m
Térfogat (V) = 50*15*3 = 2250 m3
1 m3 víz = 1 tonna, tehát 2250 tonna víz fér bele.
0