Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
351
Egy háromszög oldalai a = 5 cm, b és c. A velük szemközti szögek rendre α, β = 450fokés γ = 62fok
.

Határozza meg a hiányzó értékeket!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Rosszak a szögértékek:α+β+γ=180⁰-nak kell lennie.
0

Csatoltam képet.
0