Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok segitsegeteket kerem

Főoldal » Középiskola » Matematika
384
Köszönöm aki segít. Ezt a 4 feladatban kéne segiteni
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

4
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
1

Köszi, a tobbiben tudsz segíteni?

0

T=(a×ma)/2
T=(2,8×1,8)/2
T=2,52cm²
0