Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
418
Ábrázold közös koordinátarendszerben az
f(x)=-3/2 x +3 és a g(x)= 2x+3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Mivel képet nem enged feltölteni ezért leírom a koordinátákat
f(x)->első koordináta x=2; y=0
f(x)-> második koordináta x=0; y=3
f(x)-> harmadik koordináta x=-1,5; y=4,5

g(x)-> első koordináta x=-1,5; y=0
g(x)-> második koordináta x=0; y=3
g(x)-> harmadik koordináta x=1; y=5
0