Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
419
Egy derékszögű háromszögben a befogók 10 cm és 17 cm hosszúak. Mekkorák a derékszögű
háromszög szögei?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
tanα=10/17 ⇒α=30,466⁰
tanβ=17/10 ⇒β=59,534⁰
0