Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mekkora a fel ora alatt a vezeton ataramlott toltes mennyisége ha benne 30 mA erossegu aram folyik

Főoldal » Általános iskola » Fizika
486
Mekkora a fél óra alatt a vezetőn átáramlott töltés mennyisége ha benne 30 mA erősségű áram folyik?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
áramerősség
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
t=1800s
I=30mA=0.03A
I=Q/t⇒Q=I·t=0,03·1800=54Coulomb
0