Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Trigonometrikus egyenletek

Főoldal » Középiskola » Matematika
406
Sziasztok! Szükségem lenne a segítségetekre az alábbi három egyenlet megoldásában:

1. cos²x-sin²x=1/2
2. 2cos(4x-(π/2))=-√3
3. -2sin(2x-(3π/4)=√2

Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
egyenlet, trigonometria, cos, cosinus, sin, sinus, szögfüggvény, trigonometrikusegyenlet, nevezetesszogek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0