Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kerlek segitsetek

Főoldal » Középiskola » Matematika
370
9 osztály matematika
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. Feladat
A: 5,2c+ 5,2c +5,4c +10a = 15,8c+10a
B: 10 d-3bc + 3cd
C: -e +9,9b - 0,3 eb
D: 6,3 c - 14 cf

2. Feladat
A, 12 a -14 b
Behelyettesítve:( -180)
B, 5b
Behelyettesítve : (-25)

3. Feladat
A. 9x+12xy= (-276)
B. 6xy-24y+ 8y ²= (-36)
1