Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyi az Oldat és az oldott anyag tömege?

Főoldal » Általános iskola » Kémia
399
Tömeg% = 2%
Oldószer tömege = 294 g
Oldott anyag tömege = ?
Oldat tömege = ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
7.oszt
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
Oldott anyag tömege=7g
Oldat=300g
-1