Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lecke

Főoldal » Általános iskola » Matematika
377
Köszönöm a segitsegeket!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2 * 0.5 = 1 euro
2 * 2.5 = 5 euro
2 * 4 = 8 euro
1.5 * 0.5 = 0.75 euro
1.5 * 2.5 = 3.75 euro
1.5 * 4 = 6 euro
0