Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fogalmazás

833
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni!
Egy fogalmazást kell irnom ezzel a cimmel:Mivel töltik a szabadidejüket a mai fiatalok.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Irodalom

Válaszok

3
A mai fiatalok sokat használnak telefont, számítógépet, sokat néznek tv t. De vannak akik sokat sportolnak(foci, kézi, kerékpározás, edzés), sokat lógnak a haverjaival, stb...
0

A mai kor fiataljai szivesen toltik idejuket az interneten vagy a kulonfele okostelefonos jatekokkal es applikaciokkal vagy a tv elott ulve kedvenc sorozataikat nezve. Sajnos a fiatalok kevesebbet sportolnak es jatszanak a szabadban. Mig 30 evvel ezelott a gyerekek szabadidejuk nagy reszet a parkban jatszottak tarsaikkal, a mai fiatalok a kulonbozo technologiai eszkozokon keresztul egyre inkabb elszigetelodnek. A gyorsan valtozo vilagban sokszor nehezen talaljak a helyuket es nehezen talaljak meg a szamukra erdekes elfoglaltsagokat.
A mai fiatalok kozul sokan a konnyen megszerezheto kereset utan vagynak, emiatt nehanyan illegalis drog es fegyver kereskedelembe kezdenek. Masok inkabb kulfoldon probalnak munkat talalni, hogy a kulfoldon megkeresett penzbol Magyarorszagon egy stabil alapot tudjon maganak biztositani. Nehanyan a szuloktol varjak el a segitseget es a penzelest, amig az idealis alom munkat meg nem talaljak.
Szuleim a regi modszerek szerint nevelnek es arra biztatnak, hogy legyek kitarto es legyenek almaim.
Igy biztosan el tudom erni a celjaimat. Ugy gondolom, hogy a mai vilagban fontos az onallosag es sokfele otlet kitalalasa, ami a kesobbi jovoben a siker forrasa lehet.
0

A mai fiatalok a legtöbb idejüket képernyő előtt töltik. Legalábbis ez az elterjedt tévhit.
Az idősebbek szerint mást sem csinálunk, csak televíziót nézünk és bújjuk a telefonunkat. Szerintük inkább olvasnunk kellene az ilyesféle felesleges foglalkozások helyett. Nem tudják viszont, hogy mit is csinálunk valójában, amikor telefonozunk. Olvasunk, értesülünk az aktuális hírekről, barátainkkal beszélgetünk és még a házi feladatainkat is az internet segítségével oldjuk meg. Vannak azonban olyan fiatalok is, akik a régi módszereket jobban szeretik. Ők inkább könyvtárba mennek és e-book helyett igazi könyvet olvasnak. Sokan nem az olvasás hívei. Ők általában sportolni járnak, vagy rendszeresen találkoznak barátaikkal ,rokonaikkal. Mindemellett természetesen a tanulásra is időt kell szakítani. Ez nem sikerül mindenkinek, így vannak akik hobbi választása helyett a tanulmányaikra fókuszálnak.
Ahány ember, annyi különféle elfoglaltság. Ez tesz minket, fiatalokat sokszínűvé!
0