Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Itt mit és hogyan kell csinálni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
303
4.26 c


4.29 c
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Ez most mi?
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
4.26 c
0.13x +0.17x = 2490 /öv.
0.3x = 2490 /:0.3
x = 8300

0.13 x = 0.13*8300 = 1079
0.17x = 0.17*8300 = 1411
0