Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek Sos

Főoldal » Középiskola » Matematika
375
a c
Kérlek ne csak az eredményt.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a) 6x-21-20+8x=3x+3
14x-41=3x+3
14X-3x=3+41
11x=44
x=4
c) 20x+5-6x+8=2x+6-3x+7
14x+13=-x+13
14x=-x
14x+x=0
15x=0
x=0
Módosítva: 5 éve
0