Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kifejezesek szorzatra bontasa

Főoldal » Középiskola » Matematika
411
Adott az ABC derékszögű háromszög ( = 90° ). Határozzátok meg a c a , c b , m c
értékeit,ha b = 5 cm, c = 13 cm!Hogyan kell kiszámítani?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Segítség nagyon sürgős!
0