Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lecke

Főoldal » Középiskola » Matematika
334
Előre is köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Az a, és a c, egyenes arányosság.
(A többi azért nem, mert a növekedés és a hőmérséklet sem fog feltétlenül ugyanúgy növekedni)

a, 3,5 m ->6300
1m ->1800 (6300/3,5)
5m -> 9000 (1800*5)

c, 1,5 t -> 1 furgon
45t -> 30 (1,5*30 így 1*30 = 30 furgon)
4,5t -> 3 (1,5*3 így 1*3=3 furgon)
3t -> 2 (1,5*2 az 3t így 1*2= 2 furgon)


0