Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika valaki pls

Főoldal » Középiskola » Fizika
428
2.feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
A vezetőre merőleges legyen a mágneses indukcióvektor
A vezetőre ható Lorentz erő legyen egyenlő a súlyerővel (ez az egyensúly feltétele)
F=G
B·I·L=m·g
B=(m·g)/(I·L)=(0,02·10)/(2,5·0,8)=0,2/2=0,1T
0