Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
619
Ha egy versenyző 48 óra 48 perc alatt tette meg az 1200km-es távot, akkor mennyi volt az átlagsebessége?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
48 óra=48*60 perc=2880 perc
2880+48=2928 perc=48,8 óra

1200/48,8=24,6

24,6km/h volt a sebessége
0