Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
430
-5•(9x-21)+7•(8x+13)-4•(6x+32)=9•(6x-8)-6•(5x-14)+3•(9x+28)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
-45x+105+56x-91-24x-128=54x-72-30x+84+27x+84
-13x-114=51x+96
-64x=210
x=210/-64
x=-3,29 (kerekített alak)
0