Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítséget szeretnék, írom a képletet.

Főoldal » Középiskola » Fizika
516
Adott haladó jármű megállásáig a fékezésre fordított munka 1200 KJ
A jármű sebessége 55 km/h, a fékút 113 méter.
Mennyi a fékteljesítmény?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Ws=Fs·s⇒Fs=Ws/s=1200000J/113m=10619,47N
P=Fs·v=10619,47N·15,28m/s=162265,5J/s=162265,5W=162,3kW
0