Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok! valaki tudna segíteni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
381
jellemezd az f(x)=1/x+2 függvényt!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
ÉT: Valós számok halmaza kivéve 0.
ÉK: Valós számok halmaza kivéve 2.
szigorú monoton csökkenő
zérushely: x=-0,5
tengelymetszet: nincs Magyarán az y tengelyt nem metszi
(-∞;0) konkáv; (0;+∞) konvex
szélsőértéke nincs
nem páros és nem páratlan
nem folytonos
aszimptotái: az x tengely és az y=2 egyenesek
nem periodikus
0