Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 8.o.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
367
Hali, megoldások érdekelnek, thanx
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Pitagorasz tétel: a²+b²=c²
a=?
b= 160 m
c= 200 m

a²+160²=200²
a²+25.600=40.000 /-25.600
a²=14.400 /gyököt vonunk mindkét oldalból
a=120m
0