Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek függvény SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
368
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos, függvény, érték, Intervallum
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
f(x)=(x-3)²+2

x=1
(1-3)²+2=6

x=2
(2-3)²+2=3

x=3
(3-3)²+2=2

x=4
(4-3)²+2=3

Legkisebb felvett érték a 2, és a 3-nál veszi fel.
Legnagyobb felvett érték a 6 és az 1-nél veszi fel.
1