Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számjegy

Főoldal » Középiskola » Matematika
303
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Egy szám akkor osztható 12-vel ha osztható 3-mal és 4-gyel is.
4-gyel akkor osztható ha y=0 vagy 4 vagy 8

Ha y=0, akkor x=0; 3; 6; 9
Ha y=4 akkor x=2; 5; 8
Ha y=8 akkor x=1; 4; 7

(0;0); (3;0); (6;0); (9;0)
(2;4); (5;4); (8;4)
(1;8); (4;8); (7;8)
1