Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebra

Főoldal » Középiskola » Matematika
318
Az alábbi feladatokból kell a:
-b
-d
-f
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

B.) 6a+12a+21a-7a=39a-7a=32a

D.) 8xy-5xy+12xy=7xy+8xy=15xy

F.) Ebben sajnos nem tudok segíteni
0