Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lecke

Főoldal » Középiskola » Matematika
337
Köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

a, Az x-tengelyen a vadasparktól indulás óta eltelt időt órában, az y-tengelyen az otthontól való távolságot km-ben.
b, az időtartam amíg hazaértek
c, az első pihenőt akkor kezdték meg, amikor 6km-re voltak otthonról. Tehát 10,5-6=4,5km útat tettek meg.
d, Az órák közötti szakasz 4 részre van osztva tehát egy osztás 15 percnek felel meg. A vízszintes vonalak hossza 2+1 osztás, ami 45 percet jelent.
e, Átlagsebesség az összes út/összes idő =10,5/3,5=3km/h volt az átlagsebesség
f, 3,5 óra alatt
g, Gyaloglással eltelt idő: 210 perc - 45 perc =165 perc =2,75óra
Módosítva: 5 éve
0