Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
471
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
x*(x+1)*(x+2)*(x+3)=3024
Elvégezve az egyenletet: x=6

A számok: 6;7;8;9

Ellenőrzés:
6*7*8*9=3024
A szorzat eredménye is 3024, szóval jó a megoldás.
0