Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek3

Főoldal » Középiskola » Matematika
320
Sziasztok, egy papírlapja valaki letudná nekem írni? Köszönöm szépen!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
v(4;3) ebből a normálvektor: n(-3;4)
-3*x+4*y=-3*(-5)+4*(-2)=7
Ebbe az egyenletbe beírod a B(5;5,6) pont koordinátáit.
-3*5+4*5,6=7,4≠7 tehát nincs veszélyben az űrállomás
0