Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek2

Főoldal » Középiskola » Matematika
336
Sziasztok, egy papírlapja valaki letudná nekem írni? Köszönöm szépen!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
6x+5y=6*2+5*9=57
6x+1y=6*2+1*9=21
6x+0y=6*2+0*9=12 ami x=2
6x-5y=6*2-5*9=-33
0