Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Pénzügyi feladatok 6

Főoldal » Középiskola » Matematika
323
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a)
63*12,5=787,5€
787,5*(1,09*1,02)=875,54€
63*0,5=31,5€
875,54+31,5-787,5=119,54€ a nyereség
b)
2021.01.29-én 1€ = 357,45 Ft
119,54*357,45=42.729,573 Ft
0