Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Pénzügyi feladatok 7

Főoldal » Középiskola » Matematika
312
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a) 28*350.000=9.800.000 Ft
b) 9.800.000-3.500.000=6.300.000 Ft
c)
havi összeg amit törleszteni tud: 225.000*0,3=67.500 Ft
6.300.000/67.500=93,333
94 hónap múlva, ami majdnem 8 év.
e) szerintem te is megtudod ezt oldani
0