Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Pénzügyi feladatok 2

Főoldal » Általános iskola » Matematika
322
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2021.01.29-én 17.595 Ft/g
a)1.500.000/17.595= 85,251
b)1.500.000*1,05=1.575.000 Ft
1.575.000*1,095=1.724.625 Ft
gyorsabban: 1.500.000*(1,05*1,095)
Nem tudnék.
0