Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek mf 1

Főoldal » Középiskola » Matematika
375
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a) 35*4000=140.000 Ft
b) 140.000*0,88=123.200 Ft
c) 123.200*(0,92*0,96)=108.810,24 Ft
d) 35*150= 5250 Ft
e) 140.000-(108.810,24+5250)=25.939,76 Ft veszteség
0