Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ezt a kérdést nem értem a matek feladatban.

Főoldal » Középiskola » Matematika
851
Hány százalék a kakaótartalma annak a tábla csokoládénak, amelyik 200 grammos, és 76 gramm kakaó van benne?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A 76g hány százaléka a 200g-nak?
a=200
p=?
é=76
Százalékszámítás:

p=( é/a )*100
Tehát (76/200)*100=38%
0