Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tud valaki segíteni kémiából?

Főoldal » Középiskola » Kémia
354
Nézz utána, milyen műanyagok állíthatóak elő a következő monomerekből!
a, F₂C=CF₂,
b, H₂C=CH-Cl,
c, H₂C=CH₂
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
a) teflon
b) vinil-klorid
c) polietilén
0