Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi S.O.S

Főoldal » Általános iskola » Matematika
537
Valaki tudna segíteni a 17-es feladatban?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a,
A külső szög=180°-belső szög

ha a'=80°, akkor a belső szög 100°
A háromszög belső szögeinek összege 180°
100+35+45=180 ez jó

b,
a'=120°, belső szög (a)=60°
60+55+75=190°, ez nem lehet!
0