Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
433
13-3(j-7)=4(j-9)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
13-3(j-7)=4(j-9)
13-3j+21=4j-36
-3j+34=4j-36 /+3j
34=7j-36 /+36
70=7j /:7
10=j
Ell.
13-3(j-7)=13-3*(10-7)=13-3*3= 4
4(j-9)=4*(10-9)=4
4=4 helyes a j=10 megoldás
0